Tuinrenovatie

Is uw tuin verouderd? Of vindt u enkele delen in uw tuin gewoon niet meer mooi? Maar wilt u niet uw complete tuin veranderen? Dan is een tuinrenovatie wat voor u. Tijdens een tuinrenovatie worden enkele elementen of planten in tact gehouden en in de nieuwe tuin weer gebruikt. Op die manier bespaart u gemakkelijk in de kosten.

Geef uw tuin een nieuwe dimensie!

Met een kleine tuinrenovatie geeft u uw tuin al een hele andere look and feel. Met het gebruik van andere kleuren, andere accessoires, de aanleg van een nieuw terras of pad, het plaatsen van een vijver en het verplaatsen van enkele struiken en bomen oogt uw tuin als compleet nieuw! Het leuke van een tuinrenovatie is dat u zelf kunt bepalen welke onderdelen u in uw tuin wilt behouden.

Renovatievoorstel opstellen voor uw tuinrenovatie

Wanneer u uw tuin wilt renoveren komt de hovenier eerst uw tuin bekijken. Hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn. U vertelt welke bomen, struiken of planten u mooi vindt en op welk plekje u in de tuin trots bent. Wilt u deze behouden en meenemen naar de nieuwe tuin? Dan kan dat! Aan de hand van uw wensen maakt de hovenier een renovatievoorstel. Dit voorstel kunt u samen met de hovenier nog eens bespreken. Hierna gaat de hovenier aan de slag en lijkt uw tuin, soms na wat kleine aanpassingen, als nieuw!